Sistem Pluvial

Avantaje sistemului pluvial Metidro

durabil

 

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, granatat, de minim 275g/mp, sistemul pluvial de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

 

 

gama-culori

 

Sistemul pluvial, Metidro, de la Coilprofil este comercializat intr-o gama de 13 de culori care sa se potriveasca cat mai bine culorii pe care o alegeti pentru fatada locuintei dumneavoastra.

 

 

 

sistem-complet

 

Sistemul pluvial, Metidro, de la Coilprofil este compus din 18 elemente care se imbina perfect datorita finisajelor de buna calitate.

 

 

adaptabil

 

Pentru ca sistemul pluvial vine intr-o gama mare de culori si a faptului ca este un sistem complet este foarte adaptabil pentru toate tipurile de cladiri si preferinte.

 

 

 

montare-usoara

 

Tinand cont ca sistemul pluvial, Metidro, este foarte adaptabil si este un sistem complet, elementele sistemului se imbina cu usurinta ceea ce inseamna ca timpul de montaj este redus si usor.

 

 

Gama variata de culori

culori_metidro-01Caracteristici tehnice

Materia prima

Sistemul pluvial Metidro de la Coilprofil este realizat din tabla de otel prevopsita, in conformitate cu standardul EN 10169 – 1:2004, grosime 0,6 mm, galvanizata la cald cu 275 g Zn/mp, protejata pe ambele fete cu un strat pasivare si acoperita cu vopsea Prelaq Nova in strat de 35 μm. Profilarea este facuta la rece.

structura-material