Accesorii

Folie anti condens

 

Una dintre condițiile de bază a unei bune funcționări a unui acoperiș modern este folosirea membranei de acoperiș cu permisivitate ridicată la vapori (anticondens), montată sub învelitoarea principală.

 

Calități și avantaje:

  • Permisivitate ridicată și uniformă pe toată suprafața
  • Rezistență la întindere, ceea ce ușurează montajul
  • Rezistență la efectul dăunător al umidității

Elemente de fixare

 

 

 

Suruburile autoforante au o importanţă deosebit de mare pentru durabilitatea şi fiabilitatea acoperişului. Pentru fixarea unei învelitori de tigla metalică se folosesc două tipuri de şuruburi prevăzute cu garnituri din cauciuc. Şuruburile cu dimensiunile 4,8 x 35 (lungi) se folosesc pentru fixarea ţiglei metalice de şarpanta din lemn iar şuruburile cu dimensiunile 4,8 x 20mm (scurte) se folosesc pentru fixarea panourilor de tigla metalică între ele.

Aluband

 

 

 

Banda bituminoasa cu folie de aluminiu de tip Aluband o recomandam  clientilor pentru o mai buna etanseizare a locurilor predispuse la infiltratii de apa sau patrundere a zapezii cum ar fi inchiderea la perete sau coama.  Prin lipire la cald aceasta reduce orice risc.

Burete universal

 

 

 

Recomandam montarea buretelui universal pe dolia casei sub tigla metalica. Acesta impiedica patrundrerea apei la ploi torentiale si a zapezii viscolite.

Lambriu metalic

 

 

Labriul metalic       este special conceput pentru inchiderea sageacului si poate fi folosit cu usurinta la placarea exterioara sau interioara a cladirilor rezidentiale;

Nu necesita intretinere dupa montaj;

Gama variata de culori;

Montarea usoara si rapida.